Lachen is gezond.

Humor is belangrijk. Het schept een band. Samen lachen met elkaar is fijn. Humor kan stress verminderen. Het helpt je relativeren. Je kunt je even ontspannen. Humor is bovendien gezond. Het schijnt zelfs goed te zijn voor je immuunsysteem.

En nu in de Corona-tijd? Mag en kan je dan grappen maken? 

1. Kijk naar de afbeelding.
2. Snap je de grap? Leg de grap uit.
3.. Vind je dit een leuke grap?

Wat vind je van deze grap?

Soms zie of hoor je ook ‘foute grappen’. Wanneer is een grap fout? Denk daar eens over na.

Welk gevoel past het best bij jou vandaag?

Hoe zijn emoticons (en emoji) ontstaan?

Praten over je gevoelens is goed. Met wie kan jij goed praten?

Je mag ook altijd een mailtje naar mij sturen. Vertel me hoe het met je gaat en wat je zoal doet. Heb jij een leuke mop voor de blog, een tekening of een foto. Ook die mag je opsturen. Mail naar blogjuf@yahoo.com of plaats een reactie hieronder.