Janne mailt.

Janne ging op zoek naar 3 belangrijke dingen in huis. Lees maar.


Zoë: Zoë betekent heel veel voor mij omdat ik ze op mijn  verjaardag heb gekregen. Het geeft mij ook een heel goed gevoel toen we haar de eerste keer gingen bezoeken was ik direct verliefd op haar want ze heeft toen een heel lange tijd op mijn schoot geslapen. Ze is superlief, schattig en ze slaapt veel.
barre voor ballet: Mijn barre heb ik gekregen op kerstmis ik gebruik hem niet veel maar als ik er eens naar kijk denk ik ik moet er aan oefenen en dat doe ik meestal dan wel. Nu heb ik het gevoel dat ik hem meer gebruik dan anders omdat het nu geen school is.
knutselgerief: Een tijdje geleden heeft het mij doen inzien dat ik graag knutsel dus zijn we meteen gaan shoppen. We hebben een hele boel knutselgerief gekocht zoals je ziet. Ik knutsel heel veel dus daarom heb ik zoveel gerief.